CONTACT

Ik heb sneller een mail getypt dan dat ik mijn telefoon opneem. Drop me voor een nadere kennismaking vooral een mail. Daar staat mijn telefoonnummer toch in voor als je het niet kunt laten 😉

E-Mail

info@karinebloem.com

Over mij

  

Storyteller, Content Creative & Concept Creator, Copywriter, Stylist… Hoe je het ook wilt noemen: ik creëer. Tekst, beeld, complete concepten. Het liefst bedenk ik iets van A tot Z. Geef me ‘carte blanche’ en ik excelleer. Voornamelijk binnen de niche die ‘lifestyle’ heet. Plus, ik heb een aangeboren antenne voor het spotten van trends op dit gebied. Trendwatchen is zeg maar ook een beetje mijn ding.
De afgelopen jaren is mijn focus verlegd naar Food & Travel, al zal ik natuurlijk altijd een speciale plek in mijn hart -en dus ook in mijn werk- houden voor mijn eerste liefde: mode.
Daarnaast beschik ik over zoiets als een talenknobbel (daar geef ik vooral mijn Franse moeder de schuld van) en doe ik regelmatig vertaalwerk NL-FR, FR-NL en NL-EN, EN-NL. Denk aan websites, nieuwsbrieven, folders…en daar kunnen nog best magazine artikelen catalogi en boeken bij.

Mijn werk kenmerkt zich door kennis, oog voor detail, een luchtige en speelse tone of voice, een vleugje Franse ‘je ne sais quoi’ en humor.

Voor wat ik zoal hiervoor heb gedaan zal ik je moeten verwijzen naar mijn LinkedIn pagina, want CV’s vind ik eigenlijk een beetje achterhaald. Wat ik je wel beknopt kan vertellen is dat ik voor grote uitgevers heb gewerkt. Ik begon zelfs bij wat als eerste online uitgever gold: Ilse Media. Dat werd later Sanoma Media en ook daar heb ik even gezeten, in het immer sexy Hoofddorp, om later weer voor een van de leukste vrouwentitels te werken: Glamour. Daarna brak het moment aan dat ik besloot voor mezelf te beginnen en een deel van wat daaruit voortkwam vind je dus op deze site.

Find us on

Find us on

Find us on

WordPress Theme built by Shufflehound. Website door Craft Creative